Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Binnenkort thuis zelf een pretecho maken

 

Babywatcher pretecho scanner voor thuisgebruik

Tijdens je zwangerschap zul je verschillende echo’s van je baby laten uitvoeren. De eerste echo zal plaats vinden tussen week 10 en week 13 van je zwangerschap, een geslachtsbepalende echo is mogelijk vanaf 16 weken zwanger. Daarnaast is het mogelijk een pretecho te laten doen. Het voornaamste doel van deze pretecho is in alle rust genieten van het wondertje in je buik bij een, in pretecho’s gespecialiseerd, echobureau alwaar de tijd voor je wordt genomen vaak in tegenstelling tot de verplichte (controle) echo’s.

Zelf pretecho maken

In september zal het Nederlandse/Belgische bedrijf Babywatcher ‘s werelds eerste echo-apparatuur voor thuisgebruik op de markt gaan brengen. Hoe leuk is dat? Zelf een pretecho van je kindje maken wanneer en hoe vaak jij wil. Zwangere vrouwen hoeven dus niet meer de deur uit voor een pretecho en kunnen dus zelf pretecho’s (foto’s en filmpjes) maken van hun baby en deze direct delen op de diverse social media zoals Facebook en Twitter.

Video van de Babywatcher pretecho scanner

Functionaliteiten pretecho scanner

Het bedrijf Babywatcher benadrukt stellig dat het apparaatje zuiver en alleen voor de lol is. Het compacte thuisscannertje is klein en bevat een 2D realtime scanner. De meetfuncties zijn weggelaten en er zullen geen bloedbanen of kloppend hartje zichtbaar zijn in tegenstelling tot de pretecho die je bij een echobureau laat maken of de officiele echo’s, waar deze wel zichtbaar zijn.

Veiligheidsnormen eigen pretecho

De pretecho scanner voldoet aan alle veiligheidsnormen en is op een eenvoudige wijze te koppelen aan je PC of laptop. De maximale duur van een scan bedraagt 10 minuten en toekomstige moeders kunnen maximaal 3 scans per dag uitvoeren. Dit uiteraard vanwege de veiligheid voor je ongeboren kindje.

De testfase is inmiddels al achter de rug. Er zijn diverse tests uitgevoerd door een aantal ouders in spé welke vrijwel allemaal zeer positief waren over de pretecho scanner. Ieder moment van de dag je kindje te kunnen zien en de beelden direct te kunnen delen met familie en vrienden is een ware toevoeging aan de zwangerschap aldus hen.

Is de Babywatcher iets voor jou?

Zou jij de Babywatcher pretecho thuis willen hebben? Heb je redenen om deze thuisscanner niet te willen gebruiken? Wij zijn erg benieuwd naar je mening? Laat in de comments hieronder weten wat jij van deze nieuwe vinding vindt.

Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen?

Boris Bergman heeft een unieke aanpak ontwikkeld om af te rekenen met vruchtbaarheidsproblemen en snel en natuurlijk zwanger te worden.

Je hoeft dus geen beroep te doen op ingrijpende behandelingen en schadelijke medicijnen.

Met de overheerlijke recepten in zijn boek / ebook kun je in korte tijd je kansen op een zwangerschap aanzienlijk vergroten.

Laat het zwanger worden niet eeuwig duren… maar neem het heft in eigen hand en laat je kinderwens uitkomen!

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

Zorgeloos Zwanger

Zo voorkom je stress, pijn & andere narigheid tijdens je zwangerschap. Deze drie boeken wijzen je de weg op jouw pad van zwangerschap naar...

Meer info
€44,99
Baby Luisteraar

Baby luisteraar

Als aanstaande ouders luisteren naar je kindje in de buik? De Baby Listener maakt gebruik van dopplertechniek en is daardoor 100% veilig! Lekker Zwanger Worden...

Meer info
 
 

4 reacties op "Binnenkort thuis zelf een pretecho maken"

Avatar van Janine
Janine

Ik wil deze ook wel! Kan ik hem al kopen ergens?

Avatar van Babette
Babette

Helaas Janine! Het was meer een aankondiging! Als het goed is vanaf september verkrijgbaar. Geloof wel dat er een voorinschrijving mogelijk is op hun website.

Avatar van Jasmijn Stouthamer
Jasmijn Stouthamer

Dat lijkt me helemaal geweldig! Ik heb al een doppler, wij vinden het heerlijk om na een drukke dag even naar de kleine zijn hartje te kunnen luisteren. Maar om ook een echo thuis op de bank te kunnen doen?! GEWELDIG! Niet alleen voor ons, maar ook voor de rest van de familie, om de andere kindertjes iets meer bij de zwangerschap te betrekken. Een echte uitkomst! Zal er dol graag één willen hebben. Ik kijk uit naar September! Groet Jasmijn

Avatar van denise
denise

ik wil dit apparaat vandaag nog hebben, ik heb vele miskramen gehad en de artsen waren te beroerd om mij een laatste beeld van mijn kindje te gunnen. Ik hoop nu op een goede zwangerschap en ik kan het zo beter monitoren. Ik hoop dat deze ontwikkeling snel doorgroeid en dat wij zwangere vrouwen en de partners er snel van kunnen genieten.

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *