shopify analytics tool

Snel zwanger worden

 

Snel zwanger worden

Je bent gelukkig samen en je bent klaar voor de volgende stap, een liefdesbaby! Je wilt zwanger worden! De voorbehoedsmiddelen gaan de deur uit en je vrijt het liefst elke dag om er maar voor te zorgen dat je zo snel mogelijk zwanger raakt. Natuurlijk zijn er voorbeelden van stellen waarbij het op deze manier gelukt is, waarbij de vrouw bij wijze van na een week al zwanger is. Maar stel dit is niet het geval. Ga je vooral geen zorgen maken als het niet direct lukt! Dat het wel direct lukt is eerder uitzondering dan regel. De vraag “hoe word ik zwanger” en het liefst zo snel mogelijk is daarom redelijk lastig te beantwoorden maar je kunt in ieder geval zorgen dat alles omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn.

Hoe raak je zwanger? Ontpillen en ontspiralen is het begin?

Over het fenomeen ontpillen zijn de meningen sterk verdeeld. Er zijn artsen die beweren dat je lichaam minimaal drie maanden nodig heeft om te ontpillen, oftewel je lichaam de hormoon productie genormaliseerd heeft. Andere beweren dat het al gebeurt zodra je stopt met de pil en gemenstrueerd hebt. Dit zelfde geldt overigens voor “ontspiralen”. Een logische conclusie is dat dit voor ieder lichaam anders is.

Maak je geen zorgen!

Zorgen en stress hebben geen positieve invloed op snel zwanger worden dus probeer stress en zorgen te vermijden de komende tijd. Zorg goed voor jezelf, eet gezond, beweeg voldoende en heb plezier met je partner. Verreweg de meeste stellen lukt het pas na een jaar of langer zwanger te worden.

Snel zwanger worden, wat moet je weten?

Allereerst is het aan te raden vooral te vrijen rond de dagen dat je het meest vruchtbaar bent, hier zijn allerlei handige apps en online tooltjes voor maar je kunt dit natuurlijk ook bij benadering zelf berekenen. Als je een regelmatige menstruatie hebt is het heel gemakkelijk te bepalen wanneer je het meest vruchtbaar bent, heb je een onregelmatige menstruatie dan is het handig om bijvoorbeeld een ovulatietest aan te schaffen en je temperatuur regelmatig op te nemen op de dagen dat je zou kunnen ovuleren. Snel zwanger worden zal logischerwijs eerder gebeuren als je secuur bent en weet wanneer je vruchtbaar bent.

Snel Zwanger Worden? De Beste En Snelste Manier Om Natuurlijk Zwanger Te Worden!

Tips, snel zwanger worden op natuurlijke wijze

De belangrijkste tip als je snel en op natuurlijke wijze zwanger wilt worden is regelmatig te vrijen, dit betekent zeker niet elke dag want dit is niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het zaad van je partner. Vrij om de twee a drie dagen, met deze frequentie is de kwaliteit van het zaad optimaal en is de kans dat je vrijt in je vruchtbare periode het grootst. Heb plezier tijdens het vrijen en doe het vooral niet uitsluitend om zwanger te geraken. Dit zorgt vaak weer voor onnodige frustraties, irritaties en stress!

Van oudsher wordt er beweerd dat zwanger worden sneller lukt als je op een bepaalde manier met elkaar vrijt! Van de “missionarishouding” en “lepeltje lepeltje” of “op z’n hondjes” is bekend dat deze standjes het beste zouden zijn om snel zwanger te worden, deze standjes zorgen voor een diepere penetratie zodat het zaad dichter bij zijn doel is. Na het vrijen kan je het beste even (op je rug) blijven liggen met bijvoorbeeld een kussentje onder je billen.

Lukt het niet om zwanger te worden?

Wil je al een jaar zwanger worden maar zonder resultaat of ben je boven de 35 jaar en al een half jaar aan het proberen zwanger te raken? Dan is het tijd eens wat hulp in te schakelen! Raak niet in paniek want zoals eerder aangegeven duurt zwanger worden voor de meeste stellen een jaar of meer. Je zult wellicht iets meer moeite moeten gaan doen en de omstandigheden verbeteren om nu sneller zwanger te worden op een natuurlijke wijze. Als je samen hebt besloten zwanger te worden kan je direct beginnen met het slikken van foliumzuur. Foliumzuur verkleint de kans op aandoeningen als een hazenlip, open ruggetje of open gehemelte.

Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen?

Boris Bergman heeft een unieke aanpak ontwikkeld om af te rekenen met vruchtbaarheidsproblemen en snel en natuurlijk zwanger te worden.

Je hoeft dus geen beroep te doen op ingrijpende behandelingen en schadelijke medicijnen.

Met de overheerlijke recepten in zijn boek / ebook kun je in korte tijd je kansen op een zwangerschap aanzienlijk vergroten.

Laat het zwanger worden niet eeuwig duren… maar neem het heft in eigen hand en laat je kinderwens uitkomen!

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

eBook vlug bevrucht

E-book Vlug Bevrucht

De Natuurlijke Manier Om Snel Zwanger Te Worden en Vruchtbaarheidsproblemen Op Te Lossen… Zonder Een Beroep Te Doen Op Ingrijpende Behandelingen en Schadelijke Medicijnen....

Meer info
€10,95
Clearblue digitale zwangerschapstest indicator

Clearblue zwangerschapstest

DIGITALE zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen? Boris Bergman heeft een unieke aanpak...

Meer info
€9,95
Davitamon foliumzuur

Foliumzuur

Speciaal ter ondersteuning van de zwangerschap of bij kinderwens heeft Davitamon de Foliumzuur En Vitamine D Smelttabletten ontwikkeld Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen?...

Meer info
 
 

1 reacties op "Snel zwanger worden"

Avatar van Angela
Angela schreef op

Vlug Bevrucht van Boris Bergman is waardeloos! Er is voor de 3de keer op een rij geld van mijn rekening af geschreven, waar ik geen akkoord voor heb gegeven. Ondanks dat ik dit begin november al heb aangekaart bij de organisatie, heb ik tot op heden nog niets van dit bedrijf vernomen. Ik ben akkoord gegaan om een bedrag van 39,97 euro van mijn rekening af te schrijven, zie omschrijving van hun eigen website: “Voor een beperkte tijd bied ik je dit allesomvattende E-book aan voor een actieprijs. Het verandert je leven gegarandeerd en nu is het beschikbaar voor maar €39,97” Echter heb ik geen akkoord gegeven om een maandelijks bedrag van 19,97 euro te betalen! Ik ben hier dan ook totaal niet van gediend, ondanks dat ik al niet tevreden was de aanschaf van het boek is dit echt het toppunt! Het boek is kinderachtig geschreven met feiten die je op iedere zwangerschapswebsite kan vinden. Ik heb dan ook mijn bank gevraagd de incasso’s te blokkeren en bij PayPro heb ik gevraagd om contact op te nemen met deze oplichter Boris. Ik raad dan ook aan iedereen aan: KOOP DIT BOEK NIET!

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onderstaande HTML tags zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>