Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Nu gratis het Blije Doos cadeaupakket ontvangen als je zwanger bent?

 

De Blije Doos

Ben je zwanger? Heb je al gehoord van de Blije Doos? Vast wel, het gratis WIJ cadeaupakket is namelijk al sinds 1974 een begrip in de zwangerschapsmarkt. Voor het gratis cadeaupakket is het vereist dat je zwanger bent en nu is het zover! Vraag daarom vandaag nog dit superleuke cadeaupakket aan met o.a. de Blije Doos en WIJ Jonge Ouders. Fantastisch toch?

Wanneer kun je de blije doos aanvragen?

Vanaf de dag dat je zwanger bent en je de uitgerekende datum weet, kun jij je aanmelden voor de Blije Doos. De uitgerekende datum hoeft niet vastgesteld te worden door een professional, je mag deze zelf uitrekenen/inschatten. Je kunt de Blije Doos het gehele eerste jaar van je baby aanvragen, na 12 maanden is het dus niet meer mogelijk om het cadeaupakket aan te vragen.

De Blije Doos bestaat uit onderstaande producten

  • De blije doos, met daarin o.a. een pak Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, de special Geboorte, en nog veel meer!
  • Het magazine WIJ Jonge Ouders tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte, het hoogst gewaardeerde jonge ouders blad met een rapportcijfer van 8.1!
  • Gratis mutsje met naam van kind

Hoge waardering Blije Doos

De Blije Doos wordt sinds jaar en dag zeer hoog gewaardeerd door de consument en krijgt zelfs een rapportcijfer van 8! En dit voor een cadeaupakket wat al meer dan 40 jaar bestaat. Echt de moeite waard dus om gratis aan te vragen als je zwanger bent.

Gratis Wij Jonge Ouders

Zodra je jezelf hebt ingeschreven op de website van de Blije Doos krijg je ook nog het magazine Wij Jonge Ouders thuis gestuurd. WIJ Jonge Ouders is een informatief magazine over zwangerschap, bevalling en baby’s. Erg leuk en zeer interessant om te lezen!

Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen?

Boris Bergman heeft een unieke aanpak ontwikkeld om af te rekenen met vruchtbaarheidsproblemen en snel en natuurlijk zwanger te worden.

Je hoeft dus geen beroep te doen op ingrijpende behandelingen en schadelijke medicijnen.

Met de overheerlijke recepten in zijn boek / ebook kun je in korte tijd je kansen op een zwangerschap aanzienlijk vergroten.

Laat het zwanger worden niet eeuwig duren… maar neem het heft in eigen hand en laat je kinderwens uitkomen!

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

Zorgeloos Zwanger

Zo voorkom je stress, pijn & andere narigheid tijdens je zwangerschap. Deze drie boeken wijzen je de weg op jouw pad van zwangerschap naar...

Meer info
 
 

0 reacties op "Nu gratis het Blije Doos cadeaupakket ontvangen als je zwanger bent?"

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *