Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Symptomen 1 week zwanger

 

1 week zwanger

Symptomen zwangerschap week 1

De meeste vrouwen, vooral degenen die niet van plan zijn om zwanger te worden, ervaren de eerste week van hun zwangerschap niet bewust. De eerste week van je zwangerschap ben je eigenlijk nog niet officieel zwanger, de bevruchting moet namelijk nog plaats vinden. Er is nog geen sprake van een baby of überhaupt een embryo. 1 week zwanger is dus een uitspraak die niet heel vaak gebruikt wordt. De gemiddelde duur van de menstruatie bedraagt 25 tot 35 dagen.  De eisprong, ook wel ovulatie genoemd, vindt ongeveer 14 dagen voor je volgende menstruatie  plaats. In deze periode is een vrouw het meest vruchtbaar. Je vruchtbare dagen zijn dus afhankelijk van het moment van de eisprong. Direct na of rond de eisprong vindt de bevruchting plaats.

Vruchtbare periodeOok al wordt het de eerste week van je zwangerschap genoemd, je bent officieel nog niet zwanger! In feite is je menstruatie is net begonnen. Je zwangerschap begint dus eigenlijk op de eerste dag van je laatste menstruatie. Je baby bestaat dus ironisch genoeg nog niet maar deze week wordt wel beschouwd als eerste week van je zwangerschap. Het komt dus relatief weinig voor dat een vrouw zegt: Ik ben 1 week zwanger!

Snel Zwanger Worden? De Beste En Snelste Manier Om Natuurlijk Zwanger Te Worden!

Waarom dan 1 week zwanger?

Waarom wordt dit nou toch de eerste week van je zwangerschap genoemd? De medische beroepsgroep wil graag duidelijkheid en wil eventuele onzekerheden ten aller tijden vermijden. Ze willen een datum! Zoals je wellicht al wist, vindt de daadwerkelijke bevruchting plaats ongeveer 14 dagen na het begin van je menstruatie. De geboortedatum van een baby kan op deze manier bepaald worden. Neem de datum van de eerste dag van je laatste menstruatie en tel daar 40 weken bij op en je weet op welke datum je baby ongeveer geboren wordt. Dit is geen uiterst zuivere berekenen en een feit is dat slechts 4% van alle baby’s wordt geboren op de uitgerekende datum.

1 week zwanger, symptomen zwangerschap week 1

Er zijn nog niet zo heel veel symptomen gedurende de eerste week van een zwangerschap. De zwangerschapsverschijnselen of zullen in een later stadium tot uiting komen. Lees hier meer over de zwangerschap in de eerste 2 weken.

Producten zwangerschap week 1

Om het makkelijker te maken hebben we hieronder een aantal producten toegevoegd die van toepassing zijn op week 1 van de zwangerschap.

Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen?

Boris Bergman heeft een unieke aanpak ontwikkeld om af te rekenen met vruchtbaarheidsproblemen en snel en natuurlijk zwanger te worden.

Je hoeft dus geen beroep te doen op ingrijpende behandelingen en schadelijke medicijnen.

Met de overheerlijke recepten in zijn boek / ebook kun je in korte tijd je kansen op een zwangerschap aanzienlijk vergroten.

Laat het zwanger worden niet eeuwig duren… maar neem het heft in eigen hand en laat je kinderwens uitkomen!

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

 

 
Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

eBook vlug bevrucht

E-book Vlug Bevrucht

De Natuurlijke Manier Om Snel Zwanger Te Worden en Vruchtbaarheidsproblemen Op Te Lossen… Zonder Een Beroep Te Doen Op Ingrijpende Behandelingen en Schadelijke Medicijnen.

Meer info
€9,95
Davitamon foliumzuur

Foliumzuur

Speciaal ter ondersteuning van de zwangerschap of bij kinderwens heeft Davitamon de Foliumzuur En Vitamine D Smelttabletten ontwikkeld

Meer info

Zorgeloos Zwanger

Zo voorkom je stress, pijn & andere narigheid tijdens je zwangerschap. Deze drie boeken wijzen je de weg op jouw pad van zwangerschap naar...

Meer info
 
 

30 reacties op "Symptomen 1 week zwanger"

Avatar van Noor
Noor

Hoi girls ! Ik zit heel hard te stressen, maar ik dacht misschien gewoon snel een berichtje achterlaten en dat iemand van jullie mij gerust kan stellen (I WISH) ! Neem er alvast je kalender bij ! 4 Oktober, eerste dag van mijn regels, 9 oktober de laatste vroeg in de morgend. Vrijdag 12 oktober, rond middernacht heb ik dus "seks" gehad voor de allereerste keer in mijn leven, maar onveilig. Hij kwam dus klaar maar niet in mij. Na bijna 2 uur, hebben we opnieuw soort van "seks" gehad, hij kwam nog eens klaar maar niet in mij. Dus ik denk dat er niets aan de hand is. Maar op het internet lees je vanalles, dat als de man een beetje geleden nog klaarkwam kan het bij de 2 de keer samen met het voorvocht naar buiten komen. 1: Eerste keer dat ik seks had 2: Niet in mij klaargekomen 3: Niet in de vruchtbare periode (denk ik) Ik ken er ook weinig van, van al dat gedoe van vruchtbare periodes.. Hoe dan ook, mijn cyclus duurt 28dagen, en duur van mijn menstruatie is 5 dagen. Hoop echt dat iemand hier iets van weet en zegt dat ik niet zwanger ben. Ik zou normaal gezien ook mijn regels over een week denk ik moeten krijgen als alles goed loopt. Ik stress me kapot, heb een heel klein beetje opgezwollen borsten, en ik weet niet maar ik voel alsof ik dik ben geworden, of echt uit stress. Want het was ook mijn eerste keer, misschien dat ik daarom dagen beetje buikpijn had en bloed. Alvast bedankt !

Avatar van Brigitte
Brigitte

Hallo kimberly Hebje ook kramp in je baar moeder je moet wel goed blijven drinken dat is wel belangrijk als je dénkt dat je zwanger bent en hebje ook al gevoelige borsten ong twee week naar de tijd datje ongesteld had moeten worden is het beste om een test te doen als die negatief is en je denkt ik ben toch zwanger doe dan ong vijf dagen daar naar weer eens een test groetjes ?

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *