Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Symptomen 2 weken zwanger

 

2 weken zwanger

Als jij een menstruatiecyclus van vier weken hebt zal tegen het einde van deze tweede week de eisprong plaats vinden. De rijpe eicel verlaat de eierstok en verplaatst zich naar de eileider waar de daadwerkelijke bevruchting plaats vindt. Het kan voorkomen dat er nog zaadcellen aanwezig zijn in de eileider omdat er voor de eisprong gevreeën is. Dan zal de bevruchting sneller plaats vinden. Zijn er geen zaadcellen en is de eicel als eerste bij de eileider dan wacht het gewoon op de eerste zaadcel en dus bevruchting. 2 weken zwanger is dan ook fysiek een feit.

Eerste symptomen 2 weken zwanger

De eerste twee weken van je zwangerschap kunnen uitermate spannend zijn maar ook een beetje tegenvallen (lichamelijk vooral). In de tweede week  kan nauwkeurig worden vastgesteld of je nu wel of niet zwanger bent. Vrouwen en medische specialisten kunnen nu de uitgerekende datum bepalen. Het minder spannende gedeelte van 2 weken zwanger is dat de zoveel besproken zwangerschapssymptomen zich kunnen gaan openbaren. Gevoelige borsten, misselijkheid, duizeligheid en vermoeidheid zijn enkele symptomen van vrouwen die 2 weken zwanger zijn. De tijd is aangebroken om met volledige overgave je zwangerschap te gaan ervaren. Je levensstijl en voedingspatroon zul je moeten gaan veranderen zodat de baby zich gezond kan ontwikkelen. Je bent er nu ook zeker van dat je menstruatie de komende 9 maanden uit zal blijven. Dit is voor veel vrouwen natuurlijk een prettige gedachte maar denk er niet te licht over. Het zullen zo nu en dan “zware” tijden zijn.

Lichamelijke veranderingen bij 2 weken zwanger

Als je 2 weken zwanger bent zal de oestrogeenspiegel, de temperatuur en de hormoonspiegels in je lichaam gaan veranderen. Door de hormonen oestrogeen en progesteron zal het baarmoederslijmvlies dikker worden en ontstaan er meer slijmkliertjes. Dit is essentieel voor de voeding van de baby. Vrouwen die 2 weken zwanger zijn beginnen een sterk(er) immuunsysteem te ontwikkelen.

Snel Zwanger Worden? De Beste En Snelste Manier Om Natuurlijk Zwanger Te Worden!

Producten zwangerschap week 2

Om het makkelijker te maken hebben we hieronder een slider met producten toegevoegd die van toepassing zijn op week 2 van de zwangerschap.

Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen?

Boris Bergman heeft een unieke aanpak ontwikkeld om af te rekenen met vruchtbaarheidsproblemen en snel en natuurlijk zwanger te worden.

Je hoeft dus geen beroep te doen op ingrijpende behandelingen en schadelijke medicijnen.

Met de overheerlijke recepten in zijn boek / ebook kun je in korte tijd je kansen op een zwangerschap aanzienlijk vergroten.

Laat het zwanger worden niet eeuwig duren… maar neem het heft in eigen hand en laat je kinderwens uitkomen!

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

 

 
Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

eBook vlug bevrucht

E-book Vlug Bevrucht

De Natuurlijke Manier Om Snel Zwanger Te Worden en Vruchtbaarheidsproblemen Op Te Lossen… Zonder Een Beroep Te Doen Op Ingrijpende Behandelingen en Schadelijke Medicijnen.

Meer info
€9,95
Davitamon foliumzuur

Foliumzuur

Speciaal ter ondersteuning van de zwangerschap of bij kinderwens heeft Davitamon de Foliumzuur En Vitamine D Smelttabletten ontwikkeld

Meer info
€10,95
Clearblue digitale zwangerschapstest indicator

Clearblue zwangerschapstest

DIGITALE zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat.

Meer info
 
 

47 reacties op "Symptomen 2 weken zwanger"

Avatar van Suus
Suus

Ik heb sex gehad met mijn vriend normaal gebruikten we condoom en ik heb een staafje in me arm die ik afgelopen maand had moeten vervangen worden door een nieuwe ik ben ook misselijk in de ochtend ik ga dinsdag een test halen maar ik weet zeker dat ik ongeveer 2a3 weken zwanger ben

Avatar van Ilona
Ilona

Ik heb een staafje in me arm maar ik heb het niet veilig gedaan en hij is in me klaar gekomen. Kheb mijn regels ineens gekregen. Normaal moet ik die niet meer krijgen maar ik ben bang dat ik zwanger ben. Meestal is het bruin verlies.

Avatar van ***
***

Hai hai. Ik slik al een tijdje geen pil meer (2maanden ). Ik weet niet wanneer ik ongesteld zou moeten worden. Ik heb dit niet bij gehouden (stom) Vorige week had ik last van pijnlijke borsten maar dit is nou eigenlijk verdwenen, heb wel de hele dag door last van duizeligheid en met name als ik log en opsta. Wanneer zou ik een test moeten doen? Weet natuurlijk noet wanneer ik ongesteld moet worden. Heb trouwens wel een ovulatie test gedaan. Had deze nog liggen en hoorde dat je daarmee ook zou kunnen testen. Die gaf wel 2 streepjes (wel een lichte ). Geen idee wat dit betekend.

Avatar van Cloe
Cloe

Hey ik neem de pil en heb hem 1dag te laat gestart en ook in keer in die maand vergeten. Nu heb ik al een week hoofdpijn en ben vermoeid maar ik had ook lichtroze bloedverlies en toen werd het gewoon bruin (ik verloor niet veel bloed) nu heb ik geen bruinverlies meer maar ik zou normaal nu mijn regels moeten hebben omdat ik gisteren mijn laatste pilletje genomen heb, weet iemand wat dit is?

Avatar van Chloe
Chloe

Hey ik neem de pil en heb hem 1dag te vroeg gestart en ben hem ook 1 keer vergeten in die maand. ik heb nu al bijna een week bruinverlies echt niet veel en op het begin was het lichtroze ik heb ook al een week hoofdpijn (wat ik anders nooit heb tijdens mijn menstruatie) en ben vermoeid mijn hoofdpijn is nu al beter. Ik heb ook piekende ogen en mijn buik rommelt ook veel meer dan anders.normaal moet ik vandaag mijn menstruatie krijgen weet iemand of ik zwanger zou kunnen zijn of dat ik misschien iets anders heb?

Avatar van Ur
Ur

Hi allemaal, Ik ben name 22 weken zwanger te zijn geweest bevallen op 19 November, maar mijn zoontje haalde zijn laatste adem tijdens het person, hetgeen heel veel pijn doet, want hij zou mijn eerste zijn. 29 December kreeg ik mijn menstruatie, deze bleef tot 2 januari 2017, als niets verandert is heb ik een cyclus van 28dagen. Rond 11 had ik mijn ovulatie, daarvoor, op de ovulatiedag en daarna hebben mijn partner en ik liefde bedreven. Nu moet ik 25 ongesteld worden, maar ik voel vandaag een soort van vervelende pijn sinds vandaag, na lang gestaan te hebben, tijdens het koken. Kan het zijn dat ik nu al zwanger ben?

Avatar van Emelie
Emelie

Ik denk dat ik nu bijna 2w zwanger ben mijn tepels doen pijn als ik eraan kom. Kan dit???

Avatar van anna
anna

hey ik heb namelijk sex gehad bijna 2 weken geleden, en mijn vriend is klaar gekomen in mij! maar ik wordt dus onregelmatig ongesteld, de ene keer na 3 maanden maar de ene keer ook weer na 2 weken, wel heb ik erge las van misselijkheid, maar nu vraag ik me af? moet ik nu dus een zwangerschaptest doen, of pas na mijn menstruatie dat snap ik niet zo goed dus..

Avatar van katy
katy

mijn vriend is 2 keer klaar gekomen in me maar ik ben dan 10 dagen zwanger wat moet ik voelen

Avatar van D
D

Nee 10 dagen voor je ongesteldheid testen heeft geen zin. Eventueel bevrucht eitje nestelt zich pas later in. Test is pas betrouwbaar na de datum dat je zou moeten menstrueren. Ook goed om te weten als je menstruatie een paar dagen uitblijft: Door spanning/stress kan je eisprong later hebben plaatsgevonden dan normaal, en kan je menstruatie dus ook later komen. Dat had ik. Normaal duurt m'n cyclus precies 25 dagen. Wij willen zwanger worden maar gingen een weekje wintersporten. Ik vond m'n 1e week snowboarden behoorlijk spannend, en paar weken later werd ik niet ongesteld, dus ik hoopte dat het zover Was. Bleek m'n cyclus een week verlengd te zijn.

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *