Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Symptomen 2 weken zwanger

 

2 weken zwanger

Als jij een menstruatiecyclus van vier weken hebt zal tegen het einde van deze tweede week de eisprong plaats vinden. De rijpe eicel verlaat de eierstok en verplaatst zich naar de eileider waar de daadwerkelijke bevruchting plaats vindt. Het kan voorkomen dat er nog zaadcellen aanwezig zijn in de eileider omdat er voor de eisprong gevreeën is. Dan zal de bevruchting sneller plaats vinden. Zijn er geen zaadcellen en is de eicel als eerste bij de eileider dan wacht het gewoon op de eerste zaadcel en dus bevruchting. 2 weken zwanger is dan ook fysiek een feit.

Eerste symptomen 2 weken zwanger

De eerste twee weken van je zwangerschap kunnen uitermate spannend zijn maar ook een beetje tegenvallen (lichamelijk vooral). In de tweede week  kan nauwkeurig worden vastgesteld of je nu wel of niet zwanger bent. Vrouwen en medische specialisten kunnen nu de uitgerekende datum bepalen. Het minder spannende gedeelte van 2 weken zwanger is dat de zoveel besproken zwangerschapssymptomen zich kunnen gaan openbaren. Gevoelige borsten, misselijkheid, duizeligheid en vermoeidheid zijn enkele symptomen van vrouwen die 2 weken zwanger zijn. De tijd is aangebroken om met volledige overgave je zwangerschap te gaan ervaren. Je levensstijl en voedingspatroon zul je moeten gaan veranderen zodat de baby zich gezond kan ontwikkelen. Je bent er nu ook zeker van dat je menstruatie de komende 9 maanden uit zal blijven. Dit is voor veel vrouwen natuurlijk een prettige gedachte maar denk er niet te licht over. Het zullen zo nu en dan “zware” tijden zijn.

Lichamelijke veranderingen bij 2 weken zwanger

Als je 2 weken zwanger bent zal de oestrogeenspiegel, de temperatuur en de hormoonspiegels in je lichaam gaan veranderen. Door de hormonen oestrogeen en progesteron zal het baarmoederslijmvlies dikker worden en ontstaan er meer slijmkliertjes. Dit is essentieel voor de voeding van de baby. Vrouwen die 2 weken zwanger zijn beginnen een sterk(er) immuunsysteem te ontwikkelen.

Snel Zwanger Worden? De Beste En Snelste Manier Om Natuurlijk Zwanger Te Worden!

Producten zwangerschap week 2

Om het makkelijker te maken hebben we hieronder een slider met producten toegevoegd die van toepassing zijn op week 2 van de zwangerschap.

Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen?

Boris Bergman heeft een unieke aanpak ontwikkeld om af te rekenen met vruchtbaarheidsproblemen en snel en natuurlijk zwanger te worden.

Je hoeft dus geen beroep te doen op ingrijpende behandelingen en schadelijke medicijnen.

Met de overheerlijke recepten in zijn boek / ebook kun je in korte tijd je kansen op een zwangerschap aanzienlijk vergroten.

Laat het zwanger worden niet eeuwig duren… maar neem het heft in eigen hand en laat je kinderwens uitkomen!

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

 

 
Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

Zorgeloos Zwanger

Zo voorkom je stress, pijn & andere narigheid tijdens je zwangerschap. Deze drie boeken wijzen je de weg op jouw pad van zwangerschap naar...

Meer info
€9,95
Davitamon foliumzuur

Foliumzuur

Speciaal ter ondersteuning van de zwangerschap of bij kinderwens heeft Davitamon de Foliumzuur En Vitamine D Smelttabletten ontwikkeld

Meer info
€10,95
Clearblue digitale zwangerschapstest indicator

Clearblue zwangerschapstest

DIGITALE zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat.

Meer info
 
 

47 reacties op "Symptomen 2 weken zwanger"

Avatar van mina
mina

Hallo allemaal, ik heb een vraagje, is het mogelijk om 10 dagen voor je menstruatie een zwangerschapstest te gebruiken?

Avatar van Ashley
Ashley

Hoii allemaal, Ja hoor!! Ik ben zwanger !! Heb gister getest en ben nu al 1 -2 weken zwanger :) Hebben jullie tips?? Groetjess

Avatar van cgirl
cgirl

kan je me helpen, ik heb jaren lang de prilpil genomen ben gestopt in augustus 10-08-15. ben overgeschakeld naar de pil. heb dien van woensdag 17-2-16 niet meer genomen ik nam ze onregelmatig maar wel seks gehad met men vriend hij is ook altijd klaargekomen in mij. ook heb ik mijn maandstonden nog altijd niet doorgekregen heb pijn in men borsten en onderbuik duizlig en soms wil ik alles eten en soms helemaal niets .. hulp gevraagt

Avatar van Anoniem
Anoniem

Hallo, De 17 januari heb ik onveilig sex gehad, 2 februarie moest ik ongesteld worden maar dat ben ik biet geworden, een week voordat ik ongesteld moest wotden had ik een test gedaan en jahoor overduidelijk! Maar de eerste dag van mijn laatste menstruatie was 31 december! Ben ik nu 5 week zwanger ?

Avatar van Danielle
Danielle

Hallo k moet eigenlijk 5 februarie ongesteld worden maar k Ben al sinds 25 januari ongesteld. K Ben afgegaan en er kwam bloed en tot nu toe.waarom?? Wat is gebeurd?

Avatar van gorise
gorise

Goeiedag ik heb 5dagen voor mijn nod een test gedaan en zag een lichte streep de volgende dag weer 1gedaan en die streep kwam duidelijker maar ik krijg gewoon krampen in mijn onderbuik alsof ik tog ongi moet worden wie kan mij antw hier op geven ? Ben ik tog zwanger ?

Avatar van Menn538
Menn538

Hoi, Mijn vriend en ik zijn bezig om een kindje te krijgen. En ik wordt volgens mijn app over 5 dagen ongesteld ( wat ik niet hoop ) nu heb ik clearblue gekocht, waarmee ik 4 dagen voor mijn menstruatie kan testen. Is het verstandig om dit donderdag al te doen? Dan doe ik de test 3 dagen daarvoor. Mijn borsten waren eerst heel gevoelig en dat is nu weg. Ben benieuwd naar de reactie.

Avatar van Anouschka
Anouschka

Goedemiddag, heb een vraag. Heb al een paardagen een opgeblazen buik en last van me rug en steeds zo moe! Kan het zijn dat ik zwanger ben?.

Avatar van Anoniem
Anoniem

Goeiedag samen..ik heb een vraagje?ik was 15 oktober voor het laatst ongi, maar ik kreeg niet veel als normaal. Het duurde wel 7dagen.. Na 2weken kreeg ik weer maar duurde 2dagen en het was vuil bloed denk ik(was niet roodbloed) ik ben nu al 1week overtijd.. Ik heb bijna alle sympthomen die een zwangere vrouw heeft(buikpijn,gevoelige borsten en tepels, in de ochtend beetje misselijk, onder rugpijn etc) ik heb al 2 keren een test gedaan, bijde zijn negatief.. Zou iemand mij helpen/zeggen als ik zwanger zou kunne zijn?

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *