Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Uitgerekende datum berekenen

 

Uitgerekende datum berekenen

Ben je zwanger? Dan wil je ook je uitgerekende datum weten. Deze calculator rekent snel je uitgerekende datum uit. Het enige wat je moet weten is de eerste dag van je laatste menstruatie. Vul deze datum snel in en de calculator vertelt je je uitgerekende datum. De uitgerekende datum berekenen is niet 100% betrouwbaar. Het is een methode die met name door medische specialisten gehanteerd wordt aangezien deze beroepsgroep alle wil vaststellen en documenteren. Het is echter wel degelijk een indicatie voor wanneer je bezig moet gaan met plannen van de babykamer en alle andere zaken omtrent de zwangerschap.

Uitgerekende datum berekenen online

De calculator op deze pagina helpt je berekenen wanneer je je baby zou kunnen verwachten. Deze datum is een ruwe schatting, om een idee te geven van de uitgerekende datum. Natuurlijk zal de verloskundige zelf ook een berekening maken die een meer nauwkeurige datum voor de geboorte van je baby kan vaststellen. De duur van een zwangerschap is tussen de  37 en 42 weken bekeken vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie. Je uitgerekende datum uitrekenen doe je door de datum van de eerste dag van je laatste menstruatie in te voeren en op “berekenen bevallingsdatum” te klikken.

Meer achtergrond informatie over het berekenen van de zwangerschap.

Lezen over zwangerschap

Hieronder een overzicht van leuke en nuttige boeken en e-books over zwangerschap die online te bestellen zijn.

Zo Voorkom Je Stress, Pijn & Andere Narigheid Tijdens Je Zwangerschap

Wist je dat maar 11% van de vrouwen en hun partners echt genieten van hun zwangerschap?

Leer in het driedelige boekenpakket van Boris Bergman hoe je van je zwangerschap een genot maakt en een gezonde baby op de wereld zet.

Je ontdekt het volgende:

  • ​Alles over zwangerschapskwaaltjes en praktische tips om ze te voorkomen en te verlichten
  • D​e beste adviezen voor de gezondheid van jouw en je baby
  • De gids voor een goed voorbereidde en zorgeloze bevalling

Probeer nu risicovrij het “Zorgeloos Zwanger” pakket van Boris

Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

Zorgeloos Zwanger

Zo voorkom je stress, pijn & andere narigheid tijdens je zwangerschap. Deze drie boeken wijzen je de weg op jouw pad van zwangerschap naar...

Meer info
 
 
 

0 reacties op "Uitgerekende datum berekenen"

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *