Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Zwangerschapstest online

 

Door middel van een zwangerschapstest komt u erachter of u op het moment van de test zwanger bent of niet, dit wordt een kwalitatieve test genoemd. Een kwantitatieve test geeft inzicht in hoe lang u al zwanger bent. Een zwangerschapstest online kopen is tegenwoordig snel en discreet te realiseren en u weet binnen enkele minuten of u wel of niet zwanger bent. Deze zogenaamde thuistestis vrijwel altijd een urine test, die u zelf thuis kunt uitvoeren. Wilt u meer zekerheid en betrouwbaarheid dan is het verstandig een zwangerschapstest door uw huisarts te laten uitvoeren, er wordt dan bloed bij u afgenomen en de huisarts zal u vertellen of u wel of niet zwanger bent.

Mogelijke zwangerschapstesten

 • Zwangerschapstest online kopen
 • Zwangerschapstest door uw huisarts
 • Zwangerschapstest online (het invullen van een vragenlijst)

Zwangerschapstest online kopen? Hoe werkt het?

Zwangerschapstests werken door het detecteren van het zwangerschapshormoon HCG (humaan choriongonadotrofine), een chemische stof die in zeer grote hoeveelheden aangemaakt wordt door zwangere vrouwen. Er worden talloze zwangerschapstests online aangeboden maar ze werken in principe allemaal op dezelfde manier.

Als u een zwangerschapstest online koopt en het thuis is afgeleverd kunt u het opnamestaafje uit de verpakking halen en in de (ochtend) urinestraal houden. U zult nu enige tijd moeten wachten zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing van de zwangerschapstest. De ene zwangerschapstest zal een plusteken (indien het resultaat positief is) en een minteken (indien het resultaat negatief is) tonen, andere producten tonen het resultaat door middel van kleuren. Maar ongeacht de technische werking van de zwangerschapstest is het resultaat gebaseerd op de aanwezigheid van het zwangerschapshormoon HCG wat een typische indicator van de zwangerschap is.

De betrouwbaarheid van de test is afhankelijk van

 • Het zorgvuldig en nauwkeurig opgevolgen van de gebruiksaanwijzing
 • Het moment dat u de test doet (niet te vroeg)
 • Bepaalde medicijnen kunnen de betrouwbaarheid verminderen

Positive test

Als de test positief is dan bent u vrijwel zeker zwanger, neem daarom meteen contact op met uw huisarts. Er zijn zwangerschapstesten online verkrijgbaar die aangeven hoe lang je al zwanger bent. Hiermee heb je een goede indicatie maar het is verstandig meteen contact met uw huisarts op te nemen. Zoals eerder gezegd kunnen bepaalde medicijnen veroorzaken dat uw test positief is maar u niet zwanger bent.

Negatieve test

Negatieve tests zijn minder betrouwbaar! Het kan zij dat u bijvoorbeeld de zwangerschapstest te vroeg heeft gedaan en er dus minder zwangerschapshormoon in uw lichaam is waardoor een test de stof niet kan detecteren.

Waar verkrijgbaar?

 • Drogist
 • Apotheek
 • Grote supermarkten
 • Zwangerschapstest online kopen

Zwangerschapstest online kopen?

Hieronder een kleine selectie van goede en betrouwbare zwangerschapstests. Voor een compleet overzicht ga naar onze pagina “zwangerschapstest online kopen

Zo Voorkom Je Stress, Pijn & Andere Narigheid Tijdens Je Zwangerschap

Wist je dat maar 11% van de vrouwen en hun partners echt genieten van hun zwangerschap?

Leer in het driedelige boekenpakket van Boris Bergman hoe je van je zwangerschap een genot maakt en een gezonde baby op de wereld zet.

Je ontdekt het volgende:

 • ​Alles over zwangerschapskwaaltjes en praktische tips om ze te voorkomen en te verlichten
 • D​e beste adviezen voor de gezondheid van jouw en je baby
 • De gids voor een goed voorbereidde en zorgeloze bevalling

Probeer nu risicovrij het “Zorgeloos Zwanger” pakket van Boris

Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

 
 
 

0 reacties op "Zwangerschapstest online"

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *