Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Zelf een gipsbuik maken, erg leuk om te doen tijdens je zwangerschap

 

Gipsbuik maken

Je zult ze vast al vaker gezien hebben bij familie of vrienden, die prachtige afdrukken in gips van een zwangere buik! Erg leuk om samen met je partner te doen tijdens je eigen zwangerschap. Een gipsbuik maken is niet heel moeilijk maar je zult er echt veel plezier aan beleven. Zowel tijdens het maken van de gipsafdruk als wel met het eindresultaat welke het bewijs is van een prachtige tijd, namelijk je zwangerschap. Een zwangere buik gipsen duurt niet heel lang, je bent er zo’n 30 minuten mee bezig. Het is een unieke 3D herinnering aan je zwangerschap!

Vanaf hoeveel weken kun je een gipsbuik maken

Je kunt uiteraard zelf bepalen wanneer je een gipsafdruk van je zwangere buik wilt maken maar het mooiste resultaat zul je bereiken als je het tussen week 30 en week 36 van je zwangerschap doet. Op meerdere momenten tijdens je zwangerschap een gipsbuik maken, kan natuurlijk ook. Op deze manier heb je een mooi beeld van de ontwikkeling van je buik en daarmee de groei van je baby. Hoe langer je na dit aanbevolen tijdstip wacht des te groter de kans dat je kindje eerder geboren wordt waardoor je te laat bent voor een gipsbuik of dat het fysiek te zwaar wordt om je zwangere buik te gipsen.

Gipsbuik zelf maken

Naast een gipsbuik te laten maken kun je jouw zwangere buik natuurlijk prima zelf gipsen. Zoals al eerder gezegd is het een hele leuke bezigheid om samen met je partner te doen. Er zijn tegenwoordig gipsbuik pakketten te koop waarmee je een gipsafdruk van je buik kunt maken. In een dergelijk gipsbuik pakket zit alles wat je nodig hebt voor de perfecte afdruk van je buik.

Gipsbuik pakket kopen

Een gipsbuik pakket is een makkelijke manier om alle benodigdheden, voor het maken van een gipsafdruk van je zwangere buik, in één keer in huis te hebben. Een gipsbuik pakket is makkelijk online te kopen bij diverse zwangerschap webshops.

Wat zit er zoal in een gipsbuik pakket

 • Een duidelijke handleiding
 • 6 rollen gips
 • Potje vaseline
 • Handschoentjes
 • Mooi lint om de afdruk van je buik aan op te hangen
 • Ruim voldoende foto’s met voorbeelden

Gipsbuik laten maken

Natuurlijk kun je ook een gipsbuik laten maken. Er zijn tegenwoordig talloze bedrijven gespecialiseerd in het gipsbuik maken. De kosten zijn uiteraard hoger dan dat je een gipsbuik pakket aanschaft en het zelf doet maar het is een bijvoorbeeld een goed alternatief als je zelf al geprobeerd hebt een gipsbuik te maken en het eindresultaat valt tegen of is zelfs totaal mislukt. Als je een gipsbuik laat maken zullen er wellicht meer creatieve mogelijkheden zijn zoals hieronder opgesomd:

Meer mogelijkheden als je een gipsbuik laat maken

 • Gipsbuik mozaïek
 • Gipsbuik gespoten in jouw favoriete kleur
 • Een foto op je gipsbuik
 • Motieven op je gegipste buik
 • Geschilderde gipsbuik

Overigens is het niet gezegd dat bovenstaande zaken niet door jezelf gerealiseerd kunnen worden maar het zal iets lastiger zijn en het zal meer op je creatieve capaciteiten aankomen.

Lekker Zwanger Worden Binnen 60 Dagen?

Boris Bergman heeft een unieke aanpak ontwikkeld om af te rekenen met vruchtbaarheidsproblemen en snel en natuurlijk zwanger te worden.

Je hoeft dus geen beroep te doen op ingrijpende behandelingen en schadelijke medicijnen.

Met de overheerlijke recepten in zijn boek / ebook kun je in korte tijd je kansen op een zwangerschap aanzienlijk vergroten.

Laat het zwanger worden niet eeuwig duren… maar neem het heft in eigen hand en laat je kinderwens uitkomen!

“Lekker Zwanger Worden” Risicovrij Uitproberen

Schrijf je vandaag in!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis mijn handige Checklist Zwangerschap in je e-mail! Tevens ontvang jij als eerste exclusieve content zoals zwangerschapsnieuws, nieuwe artikelen, zwangerschapstips, productreviews en trends!

 

Gerelateerde producten

€19,99
Baby Art - Belly Kit gipsbuik

Baby Art – Belly Kit gipsbuik

Met deze Baby Art Belly Kit : kan je een mooie afdruk van je zwangere buik maken. Zo heb je gelijk een mooie, blijvende herinnering...

Meer info
€12,00
Cursus gipsbuik maken

Cursus Gipsbuik Maken

Ontdek hoe je de mooiste herinnering aan je zwangerschap zelf kunt maken. Deze duidelijke stap-voor-stap handleiding laat je zien hoe je zelf een mooie...

Meer info
 
 

1 reacties op "Zelf een gipsbuik maken, erg leuk om te doen tijdens je zwangerschap"

Avatar van Sander
Sander

Wij hebben een gipsbuik gemaakt met een pakket van Buikgipsen.nl, mooi compleet en met de bijgesloten handleiding makkelijk zelf te doen. Als partner vond ik het nog eens erg leuk om te doen ook. Voorbereiden,Vaseline smeren en Gipsen. En na het drogen een leuk plekje zoeken om de buik op te hangen. Succes allemaal.

Deel je ervaringen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *