Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Wat je kunt winnen?

3 x Flinndal Multi Zwanger kwartaalverpakking (90 stuks) t.w.v. €29,95


 
 
HOE JIJ KUNT WINNEN
1Maak kans op deze fantastische prijs en beantwoord de volgende vraag
2Like onze Facebook pagina en die van Flinndal Nederland
3Deel deze Flinndal actiepagina via Facebook

Deze winactie is afgelopen! De winnaar is bekend!

Flinndal multizwanger

Flinndal

Bij Flinndal helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen. Geen wonderen of oplossingen die ongeloofwaardig overkomen maar kleinere simpele stappen die je aantoonbaar resultaat leveren. Met de producten van Flinndal ga je op een verantwoorde manier om met je gezondheid, zonder dat het je al te veel moeite zal kosten. Ook als je zwanger wilt worden of al zwanger bent kan Flinndal zeker iets voor je betekenen in de vorm van bijvoorbeeld Flinndal Multi Zwanger en Flinndal Foliumzuur.

Bij Flinndal is service van groot belang

✓ Altijd gratis bereikbaar
✓ Geen verzendkosten
✓ 30 dagen retourtermijn
✓ Bestelling past door de brievenbus
✓ Voor half 6 besteld, morgen in huis
✓ Altijd flexibel

Flinndal Multi Zwanger

Flinndal Multi Zwanger is speciaal voor vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en vrouwen die hun baby borstvoeding willen geven. Multi Zwanger bevat extra foliumzuur en vitamine D voor de groei van het (ongeboren) kindje. Ook met het omega 3 vetzuur DHA, goed voor de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van de baby*.

* Bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA in aanvulling op de ADH voor omega-3 vetzuren voor volwassenen (250 mg DHA en EPA).

3 x Flinndal Multi Zwanger kwartaalverpakking (90 stuks) t.w.v. €29,95

Dat is wat jij kunt winnen als jij nu onderstaande vraag beantwoord, onze Facebookpagina en die van Flinndal Nederland liked en deze actiepagina deelt via Facebook. Je maakt dan kans op 1 van de 3 kwartaalverpakkingen Flinndal Multi Zwanger.

 

Winnaars

Beantwoord onderstaande vraag

Welke vitaminen vind jij belangrijk tijdens de zwangerschap?

3 antwoorden

Avatar van <a href="https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/377779065749155/" class="url" rel="ugc external nofollow">Nora Rensink</a>
Nora Rensink

Vitamine d b12 en vitamine b11 en c zijn erg belangrijk in de zwangerschap

Avatar van <a href="https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1676438045934792/" class="url" rel="ugc external nofollow">Sabine Flothuis</a>
Sabine Flothuis

Ik heb een chronisch tekort aan vitamine B12 en D. Deze moeten dus absoluut aanwezig zijn in een Multi vitamine voor zwangeren... Ook mag vitamine B11 natuurlijk niet ontbreken.